Pogoji poslovanja

1. Pogoji poslovanja

Bistvene lastnosti blaga, cene, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami ter podatki o načinu plačila in dobave veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila. Podatek o roku dobave velja v trenutku dokončne potrditve. V primeru morebitne spremembe roka dobave vas bodo naše prodajnene svetovalke pravočasno  obvestile.Slike izdelkov so simbolne.

Cena izdelka, vrednost DDV-ja in strošek poštnine so razvidni v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo. Prav tako boste o vseh podatkih o vašem spletnem naročilu obveščeni na e-naslov, ki ste ga navedli v nakupovalni košarici pri vnosu vaših podatkov, še isti trenutek, ko ste oddali naročilo. Če le-tega ne prejmete, obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takšnem primeru vas prosimo, da nas konktaktirate:

 

 • pišete na e-naslov: trg.crnuce@zito.si

 • pokličete na telefonsko številko: 01 560 28 60/61, 051 375 595

2. Dokončna potrditev naročila

Naročilo je dokončno potrjeno in zaključeno, ko se vam na zaslonu izpiše, da je bilo vaše naročilo uspešno zaključeno in prejmete na vaš spletni naslov naročilo, ki ga potrdite s pomočjo klika na povezavo v naročilu.

3. Naročilo

Status vašega naročila lahko preverite tako, da se prijavite v Vaš račun. Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z vašim naročilom, nas prosim kontaktirajte po elektronski pošti na trg.crnuce@zito.si ali nas pokličite na 01 560 28 60/61 ali 051 375 595 od ponedeljka do ptka med 08:00 in 16:00 uro.

 

4. Podatki o dostavi

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku  5-ih delovnih dni, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije in se zaračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

 

5. Plačilo

  Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

 • z gotovino ob prevzemu na vaši lokalni pošti
 • s plačilno oziroma kreditno kartico (Karanta, Eurocard, Visa)

        

 

Spletna cena velja za vse člane Spletne trgovine vse za slaščičarje in peke. Član postanete z registracijo v Spletno trgovino. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

6. Vračilo izdelka

Potrošnik ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Blago mora biti vrnjeno podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, z originalno embalažo.

V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov:

Prodajno razstavni center Črnuče

Brnčičeva 13

1231 Ljubljana - Črnuče
 

Možnost vračila blaga oziroma odstopa od pogodbe ne velja v naslednjih primerih:

 

 • če je izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam ali če gre za pokvarljiv izdelek ali izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe;
 • če gre za dobavo avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je potrošnik odprl varnostni pečat;
 • če gre za dobavo izdelkov za higieno in osebno higieno;
 • če gre za dobavo prehranskih izdelkov in je plastična embalaža odprta in/ali poškodovana;
 • če gre za dobavo časopisov, revij in periodičnih publikacij;
 • pri pogodbah za igre na srečo in storitvah loterije;
 • pri nakupu podaljšane garancije;
 • pri pogodbah, katerih predmet je blago ali storitve, katerih vrednost je odvisna od dogajanj na finančnih trgih, na katere podjetje nima nobenega vpliva.

Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 14 dneh preko poštne nakaznice ali na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedete. Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 01 560 28 60/61 ali 051 375 595 od ponedeljka do petka med 08:00 in 16:00 uro

Omogočamo vam tudi zamenjavo artikla.

Morebitne stroške vračila, iz naslova nezadovoljstva, krije kupec.