Pomoč pri nakupu za pravne in fizične osebe

Korak 1:

Na spletni trgovini poiščite izdelek, ki ga želite kupiti. Za nakup je potrebno izdelek dodati v košarico. To storite tako, da kliknete na gumb "V KOŠARICO".

 

Korak 2:

Ko izdelek dodate v košarico, se nad le-tem prikaže obvestilo o uspešno dodanem izdelku. Predogled košarice je prikazan v levem stolpcu.

V kolikor želite zaključiti nakup, v predolgedu košarice kliknetu gumb "KOŠARICA".

 

Korak 3:

V košarici so prikazani vsi izdelki, ki jih želite kupiti. Sklikom na ikono "koš" lahko izdelek iz košarice odstranice. V stolpcu "KOLIČINA" je prikazana količina naročenega izdelka. Vrednost v tem polju lahko spremenite, vendar morate po vsaki spremembi klikniti gumb, ki se nahaja pod seznamom izdelkov, "PRERAČUNAJ VREDNOSTI". Cene izdelkov bodo preračunane glede na spremenjeno količino.

Za zaključek nakupa kliknite na gumb "ZAKLJUČI NAKUP".

 

Korak 4: Zaključek nakupa poteka v petih koraki

1. Izberite podatke, ki bodo prikazani na računu. V kolikor želite dostavo na isti naslov, izberite možnost "Dostava na ta naslov".

Če želite dostavo na drug naslov izberite možnost "Dostava na drug naslov".

 

2. V kolikor ste v prvem koraku izbrali možnost "Dostava na drug naslov" se odpre korak 2. Vnesite nov naslov za dostavo.

 

3. Izberite način dostave.

 

4. Izberite način plačila.

 

5. Predogled naročila. Prikazan je povzetek naročila z vsemi stroški.

Za zaključitev nakupa je potrebno prebrati in se strinjati s pogoji nakupa ter klikniti na gumb "ZAKLJUČI NAROČILO".

 

6. Plačilo s kreditno kartico. V kolikor ste v koraku izbire plačila izbrali kreditno kartico, boste preusmerjeni na stran Bankarta. Predlagamo, da najprej preverite znesek nakupa. Za plačilo je potrebno vnesti številko kreditne kartice, CVV2/CVC2 številko ter datum zapadlosti kreditne kartice.

7. V naslednjem koraku se pokaže povzetek vnešenih podatkov. V kolikor so podatki pravi in želite nakup zaključiti kliknite "Potrdi plačilo". Če želite podatke popraviti kliknite "Nazaj".

 

8. Po opravljenem nakupu boste preusmerjeni na spodnjo stran, nakup je zaključen.

 

9. V primeru napake pri plačilu s kreditno kartico boste preusmerjeni nazaj v košarico. Prikaže se obvestilo o neuspešnem nakupu.

Izdelki, ki ste jih želeli kupiti se ohranijo v košarici. Nakup lahko ponovite.