Zasebnost

Varovanje osebnih podatkov


Žito d.d. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Žito d.d. za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev Spletne trgovin vse za slaščičarje in peke, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.

Žito d.d. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Komunikacija

Žito d.d.  bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

    * jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
    * pošiljatelj bo jasno razviden,
    * različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
    * jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
    * željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

 

Odjava od prejemanja obvestil in ponudb na vaš e-naslov

Uporabniki, ki se želijo odjaviti od naših E-novic, lahko pišejo na trg.crnuce@zito.si ali uporabijo povezavo: link. V polje vnesite svoj e-naslov in odjavo potrdite.